Dalitax Kft

könyvelés és adótanácsadás


Miben nyújtunk többet mint egy nagy  könyvelőiroda illetve egy mérlegképes könyvelő alkalmazott?

Először is, a nagyobb irodákkal ellentétben, nálunk kizárólag több éves gyakorlattal rendelkező kollégák dolgoznak, akik a maguk területének profi szakértelmével rendelkeznek. Minden kolléga rendelkezik közgazdász diplomája mellett mérlegképes könyvelői képesítéssel és ez mellett saját területén további szakképesítésekkel, mint pl. társadalombiztosítási szakelőadó, adószakértő, államháztartási szakreferens. Ezzel a háttérrel minden Ügyfelünk megbízható kezekbe helyezi adóügyeit, ha minket választ. A bizalom pedig minden jó kapcsolat alapja.

Másodsorban egy könyvelői díj egy vállalkozásnál nem jelent akkora pénzügyi megterhelést, mint egy szakképzett munkaerő bérterhe, sőt, nincs szakmai felelősség sem!AMIT KÍNÁLUNK ÖNNEK

Szakértelmet, szaktudást, precizitást, megbízhatóságot, figyelmet, rugalmasságot, és nem utolsó sorban folyamatos tájékoztatást!  Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel és kéréseikkel. Rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket gazdasági helyzetükről, időben értesítjük az aktuális befizetésekről, így nincs megdöbbenés, meglepődés és kapkodás.